Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý securiťák strážil ve volném čase brněnské nádraží. Pěstmi se mlátil s cizincem

Šarvátka mezi mužem z bezpečnostní agentury, který ve volném čase střežil prostor vestibulu, a cizincem se rozohnila v budově brněnského nádraží. Do pěstního souboje se dali poté, co se pracovníkovi security nepozdávala cesta, kterou si muž z ciziny vybral.

Dvojice u vchodu hlavního nádraží si povšimla kolem projíždějící hlídka strážníků. Muži se vzájemně fyzicky napadali a mlátili se do horní části těla. „Strážníci je okamžitě vyzvali, aby ataků zanechali. Hned potom zjistili, že cizinec měl drobnou krvácející oděrku na čele a Brňan měl lehce zarudlou a oteklou tvář pod okem," popsala mluvčí městských policistů Jana Pokorná.

Jak se ukázalo, bitka se v nádražní budově strhla mezi pracovníkem security, který nebyl ve službě, a dvaapadesátiletým mužem z ciziny. Mladíkovi se prý nelíbilo, jakou částí vestibulu Českých drah cizinec prochází. „Prý i přesto, že neměl službu, rozhodl se cizince z tohoto prostoru vyvést. Tomu se to nelíbilo a počáteční přetahování přešlo v pěstní potyčku," řekla Pokorná.

Oba muži byli navíc posilněni alkoholem. „Své chování budou vysvětlovat úředníkům. Strážníci podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili příslušnému správnímu orgánu," řekla Pokorná.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný.

Štítky strážníci, městská policie, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Juras Meluzin

Takových je tam více. stačí jen projít. vyhrožují , do bezdomovců bezdůvodně klidně kopou a mohl bych pokračovat. Vyhodit je , je málo. Chce to změnu Security

Pátek, 9. června 2023, 06:36Odpovědět

Opilý securiťák strážil ve volném čase brněnské nádraží. Pěstmi se mlátil s cizincem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.