Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Auto v Brně narazilo do sloupu a začalo hořet. Spolujezdce oživovali kolemjdoucí strážníci

Pomoc se záchranou života si připsali na konto brněnští strážníci. Asistovali u osobního auta, které vážně havarovalo v Žabovřeskách. Při nehodě se zranili dva členové posádky, z nichž jeden přestal dýchat. Městští policisté neváhali a začali s masáží srdce.

Že došlo k ošklivě vypadající nehodě, zjistila pěší hlídka při kontrole Královopolské ulice v Brně. Poté, co strážníci uslyšeli silný náraz, doběhli až k autu u zastávky Přívrat. Vůz narazil do sloupu trolejového vedení a začal hořet. Na místě už byli svědci, kteří ze zakouřeného automobilu vytahovali dva muže v bezvědomí.

Jeden ze zraněných však nedýchal. „Hlídka městské policie ho proto okamžitě začala resuscitovat. V srdeční masáži ji po příjezdu vystřídali příslušníci složek integrovaného záchranného systému," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem, který o květnovém zásahu informoval v pondělí.

Na místo rychle dorazila rovněž pracovnice blízké čerpací stanice s hasicím přístrojem, kterým městští policisté mírnili požár v motorové části auta. Díky včasné reakci se spolujezdce v bezvědomí podařilo zachránit. Ze zásahu zveřejnili strážníci video.

O vážné nehodě informovala redakce již dříve. Po příčinách nárazu auta v Žabovřeskách totiž začali pátrat policisté. Podle jejich zjištění najelo auto do sloupu vysokou rychlostí a řidič mohl být pod vlivem alkoholu. 

V Brně zveřejnili záběry z vážné nehody, při níž shořelo auto. Řidič byl opilý, tuší svědci

Brněnští policisté zveřejnili video z páteční vážné dopravní nehody v Královopolské ulice, kde řidič automobil narazil ve vysoké rychlosti do sloupu. K nehodě došlo v blízkosti zastávky, kde postávali cestující. Policie se domnívá, že příčinou...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR, MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, pomoc, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto v Brně narazilo do sloupu a začalo hořet. Spolujezdce oživovali kolemjdoucí strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.