Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Brně zveřejnili záběry z vážné nehody, při níž shořelo auto. Řidič byl opilý, tuší svědci

Brněnští policisté zveřejnili video z páteční vážné dopravní nehody v Královopolské ulice, kde řidič automobil narazil ve vysoké rychlosti do sloupu. K nehodě došlo v blízkosti zastávky, kde postávali cestující. Policie se domnívá, že příčinou havárky byl alkohol. K ověření skutečnosti, ale potřebuje další svědectví lidí.

K incidentu došlo v pátek před šestou hodinou večer u křižovatky Přívrat. U důležitého dopravního uzlu, kde čekalo tou dobou na zastávce několik cestujících, narazilo do sloupu auto, z nějž posléze šlehaly plameny. Oba zraněné muže pohotově zachránili kolemjdoucí, kteří je vytáhli z vozu. Ke svědkům přispěchali hasiči, záchranáři i hlídka městské policie, která zahájila srdeční masáž. Přivolaní policisté začali s vyšetřováním, v němž po necelém týdnu zaznamenali posun.

„Brněnští dopravní policisté nadále prověřují všechny okolností nehody v Královopolské ulici. Z řidiče byl podle svědků cítit alkohol,“ popsal mluvčí policistů Pavel Šváb.

Vážně zraněné členy posádky převezla záchranka na urgentní příjem do bohunické fakultní nemocnice, kde oba muži bojují o život. „Žádáme řidiče vozidel či chodce, které před nehodou ohrozila hazardně jedoucí červená Mazda 3, nebo si jí všimli, aby se obrátili se svým svědectvím na linku 158. Nejedná se jen o vozy ze záběru, řidič havarovaného vozu jel v rozporu s předpisy minimálně od křižovatky Purkyňova Skácelova,“ dodal Šváb.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, Vyšetřování, Nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně zveřejnili záběry z vážné nehody, při níž shořelo auto. Řidič byl opilý, tuší svědci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.