Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Brně klusala špinavá a polonahá žena. Nasaďte si aspoň kalhoty, žádali strážníci

Pohled na znečištěnou, zapáchající a ještě k tomu skoro nahou ženu se naskytl lidem na hlavním nádraží Brna. S potížistkou, jež od kolemjdoucích loudila peníze, se dali nuceně do řeči strážníci. Brňanku vyzvali k uklidnění, ale ta nedala kůži lacino.

K případu došlo na brněnském nádraží v úterý odpoledne. Tam se v teplém počasí zjevila šestatřicetiletá žena, která žebrala od lidí peníze. Několik drobných na přilepšenou ale třicátnici nikdo nedal i kvůli k jejímu značně zanedbanému zjevu.  

Byla silně znečištěná, měla stažené kalhoty až ke kolenům a s rozpaženýma rukama pobíhala po ulici. Když spatřila hlídku, natáhla si kalhoty, sedla si na lavičku v prostoru zastávky hromadné dopravy a zapálila si cigaretu. Nedopalek následně odhodila na zem,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníkům se podobné přivítání vůbec nelíbilo. Navíc strážcům brněnského zákona vadilo, že žena nadále somrovala od chodců peníze, i když věděla o přítomnosti hlídky. Strážníci proto zaujali ostražitý postoj i proto, že z problémové žebračky táhl i alkohol. Dámu vyzvali k tomu, aby ukázala doklady. Nečekali však, čeho všeho je Brňanka schopná.

„Lehla si na břicho, překřížila nohy a dala ruce za záda. Strážníci brzy odhalili důvod jejího teatrálního chování, nadýchala 2,11 promile. Šestatřicetiletá Brňanka skončila na záchytce. Podezření ze spáchání hned několika přestupků oznámili strážníci příslušnému správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Bezdomovci, Zápach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Černěk

Klusala?!?

Čtvrtek, 1. června 2023, 17:34Odpovědět

Radka Hosová

Baron Kocharovski , oni jsou 2 , chlap a ženská , oba s harmonikou a každý se psy - přijdou mi jak moskevští strážní - jistá si nejsem . 100% jsou ti psi něčím nadopovaní !

Čtvrtek, 1. června 2023, 11:47Odpovědět

Marie Glanczová

souhlas s Kocharovski - je mi hrozně líto těch hafanů, vodu a žrádlo nevidět, na špinavém chodníku ležet celé dny...s nadcházejícími teplotami, co ochrana zvířat?

Čtvrtek, 1. června 2023, 09:30Odpovědět

Martin Ernie

Brno je diagnoza.

Čtvrtek, 1. června 2023, 08:21Odpovědět

Baron Kocharovski

a ten CHUJ co denně na masarykove OTRAVUJE s harmonikou, (na kterou hrát neumí) a trápí tam dva "bernardýny," (nebo co to je za rasu), to měšťáci neřeší?! těm psům na chodníku celý den taky asi nebude veselo, že jo... :-(((

Středa, 31. května 2023, 20:11Odpovědět

Smazaný uživatel

Tak to ji asi i teatrálně při převozu na záchytku nacpali do kufru a ještě otevřeli všechna okénka, protože smrděla jak stará sv.ně :D

Středa, 31. května 2023, 19:24Odpovědět

V Brně klusala špinavá a polonahá žena. Nasaďte si aspoň kalhoty, žádali strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.