Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně přišel do lékárny, sebral léky pro zvířata a zmizel

Na problémy si v Brně zadělal podezřelý pár, který zamířil do lékárny na Vinohradech. Zdánlivě běžná návštěva prodejny ve východní části města totiž skončila krádeží. Muž v lékárně sebral léky pro zvířata a bez ohledu na svoji přítelkyni zmizel.

Podle zaměstnanců lékárny přišla do prodejny třiadvacetiletá žena v doprovodu svého známého. Zákaznice si promyšleně vymohla pozornost prodavačky a zatímco s personálem konverzovala, dal se do akce muž. Z volně dostupného regálu hbitě shrábl několik balení tablet pro zvířata za více než tři tisíce korun. 

Naplánovaná krádež se ale nezdařila podle plánů. „Z obchodu sice muž stihl odejít, viděla ho při tom ale další zaměstnankyně. Mladé ženě už se z lékárny vzdálit nepodařilo a svědek ji bezprostředně po incidentu dovedl na nedalekou služebnu městské policie," popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Mladá žena strážníkům zarytě tvrdila, že netuší, co její kamarád provedl. „Strážníci ale zjistili totožnost muže podezřelého z majetkového přestupku a veškeré poznatky předali úředníkům," uvedla Skřivánková.

 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky městská policie, krádež, lékárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně přišel do lékárny, sebral léky pro zvířata a zmizel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.