Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž z Brna ve velkém křížil konopí. Hrozí mu pět let za mřížemi

Přes dva tisíce semen marihuany našli jihomoravští policisté u muže z Brna. Jednapadesátiletý dealer prodával vypěstovanou drogu v pronajatém bytě v centru města. Konopí podle kriminalistů speciálně šlechtil a křížil, aby plnilo požadavky zákazníků.

Sbírku semen našli policisté při domovní prohlídce v bytě, jenž se nachází nedaleko od policejní služebny. K muži se kvůli podezření na obchodování s drogami neohlášeně vydali specialisté na toxi problematiku. 

Že policisty nečekal, bylo zřejmé i z toho, že po otevření dveří se z bytu vyvalil hustý dým typického konopného zápachu. Uvnitř kriminalisté potom zajistili marihuanu v hodnotě převyšující milion korun," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Padesátník skladoval drogu například v igelitových taškách a kýblech. Při pěstování marihuany využíval své znalosti biologie a rostlinky pro zákazníky speciálně šlechtil i křížil tak, aby měly požadované vlastnosti. Nyní mu hrozí vězení. „Dealer je podezřelý z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy za který mu hrozí až pět let za mřížemi," informoval Chaloupka.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, konopí, trest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

Pět let za marihuanu a znásilnění nezletilé podmínku. Česká spravedlnost.

Pátek, 26. května 2023, 09:13Odpovědět

Muž z Brna ve velkém křížil konopí. Hrozí mu pět let za mřížemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.