Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brněnští senioři se porvali v supermarketu. Začali u sýrů a skončili u pečiva

Pořádnou melu si užili lidé v brněnském supermarketu, kde se do sebe pustili dvaašedesátiletý muž a o jedenáct let starší žena. Agresivně naladění nakupující se nejprve porafali u sýrů. Když už se zdálo, že celý konflikt je u konce, potkali se znesváření senioři u pečiva, a tak do akce spěchala hlídka městské policie.

K dramatické události došlo v městské části Starý Lískovec v úterý dopoledne. Tamější obchoďák lákal v letáku na zajímavé slevy, což přilákalo do prostor i dvaašedesátiletého Brňana. Jakmile dorazil do oddělení mléčných výrobků, narazil senior na věkem zkušenější zákazníci, která si k regálu přistavila vozík. Navíc se nemohla rozhodnout, zda si koupí nivu, nebo goudu. To dvaašedesátníka dopálilo natolik, že zapomněl na slušné vychování. Návštěvníci počastoval hrubými vulgaritami. Zažehl tak ostrý spor, který uklidňovala až městská policie. 

Žena řekla, že se potom přemístila do oddělení s pečivem a tam jí tento muž dal údajně facku a ona upadla na zem. Od Brňana se hlídka dozvěděla, že seniorce pouze odsunul vozík, aby si také mohl vybrat mléčný výrobek. Té se to údajně nelíbilo a slovně na něho zaútočila. Když se znovu setkali při výběru pečiva, prý Brňanka napadla ho a on se jen bránil. Odstrčil ji dlaní a ona upadla,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníci se nestačili výpovědím divit. Proto se raději obrátili na svědky, zda se podobná událost skutečně stala. Lidé potvrdili, že mezi seniory panovalo dusno už od chvíle, kdy se potkali u sýrů. Zároveň barvitě popsali situaci, jak žena spadla na zem po úderu muže. Pracovníci v uniformách proto zkontrolovali zdravotní stav zúčastněných a sdělili jim další postup.

Seniorka měla viditelnou modřinu na lokti. Dvaašedesátník strážníkům ukázal poškrábané předloktí. Oba však odmítli hlídkou nabízené lékařské ošetření. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití strážníci oznámili úředníkům,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Terno

Štítky Brno, Senior, Slevy, Supermarket, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

když většinou senioři nedají cestu do Polska, tam nakoupit potraviny, tisk a jít tam na poštu...

Pátek, 26. května 2023, 08:42Odpovědět

Brněnští senioři se porvali v supermarketu. Začali u sýrů a skončili u pečiva  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.