Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

V bytě mám mrtvou matku, tvrdil zdrogovaný Brňan policii. Pak upadl do bezvědomí

Rozrušující případ připravil pro brněnské strážníky muž, který pod vlivem omamných látek tvrdil, že u něj v bytě leží jeho mrtvá matka. Při prohledání třicátníkova příbytku ale hlídka žádnou mrtvolu neobjevila. Namísto ženy v ohrožení museli nakonec strážníci zavolat záchranku zmatenému muži. Tomu totiž začala téct krev z úst a upadl do bezvědomí.

Brněnské strážníky zavolali do Řečkovic nájemníci, kteří si stěžovali, že se po domě se pohybuje agresivní soused pod vlivem omamných látek. Jednatřicetiletý Brňan podle hlídky komunikoval nesrozumitelně a působil zmateně. Na místo tedy dorazili i zdravotníci.

Po krátké chvíli začal být muž agresivní. Náhle se prudce odrazil a rozběhl se proti strážníkům v úmyslu je povalit. Díky jejich rychlé reakci se mu to však nepodařilo a skončil v poutech. V průběhu zákroku najednou začal hlídky přesvědčovat, že v bytě se nachází jeho mrtvá matka,“ popsala situaci mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

V bytě ale hlídka nikoho neobjevila. Záchranáři mezitím vyhodnotili, že muže musí nutně převést do nemocnice. Kromě zmatení totiž upadl do bezvědomí a začala mu téct krev z úst. Zdravotníci Brňana nakonec napojili na defibrilátor a úspěšně resuscitovali.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky drogy, matka, policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V bytě mám mrtvou matku, tvrdil zdrogovaný Brňan policii. Pak upadl do bezvědomí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.