Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Prodavačky v Brně se otrávily marihuanou. Veselé sušenky dostaly od vděčných zákazníků

S výtvorem, který upekli díky zakoupeným surovinám, se přišli pochlubit prodavačkám dva muži v Brně. Vděční zákazníci ponechali zaměstnankyním samoobsluhy několik sušenek. Ženám se ale po konzumaci rychle přitížilo. Sušenky totiž obsahovaly marihuanu.

Stav trojice prodavaček z obchodu v brněnských Zábrdovicích se postupně zhoršil natolik, že skončily na jednotce intenzivní péče. Kvůli intoxikaci upadaly i do bezvědomí. „Až toxikologické vyšetření v nemocnici objasnilo, co z kolaps tří žen způsobilo. Byla to akutní otrava omamnou látkou THC," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Marihuanu zkonzumovaly ženy v sušenkách, které dostaly právě od dvojice zákazníků. Muži v samoobsluze nejprve ráno nakoupili suroviny na pečení a s výtvorem se do obchodu vrátili v odpoledních hodinách. Že je ve sladkostech marihuana, se prodavačkám nezmínili.

Případ, o jehož rozlousknutí informovali policisté dnes, se odehrál na konci loňského roku. Dvojice mužů ale spravedlnosti dlouho unikala. „Kriminalisté pracovali i s verzí, že to mohou být cizinci. A to se nakonec potvrdilo, v Brně se totiž zdržovali jako příležitostní dělníci a po skončení práce se vraceli do své země. V květnu se je podařilo vypátrat a dopadnout. Oba jsou podezřelí z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/gjbmiller

Štítky otrava, thc, marihuana, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodavačky v Brně se otrávily marihuanou. Veselé sušenky dostaly od vděčných zákazníků  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.