Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Muž v Brně nastěhoval do šaliny židle a šel se dobývat na řidiče

Motající se muž s židlemi v rukou překvapil lidi v brněnské šalině. Cestující, který si do vozu nastěhoval část nábytku, si z neobvyklého nákladu těžkou hlavu nedělal. Dobrou náladu mu pokazil až řidič, na kterého agresivně vystartoval.

Pohled na muže se dvěma židlemi čekal na strážníky přivolané do brněnských Žabovřesk. Nábytek si s sebou osmadvacátník přepravoval v tramvajovém voze. Místo aby si na židle sedl, postavil je doprostřed šaliny a sám si pohodlně hověl na sedačce. 

„Pracovník dopravního podniku Brňana vyzval, aby židle přidržoval nebo jinak zajistil a neohrožoval ostatní cestující. Podle svědků na to muž zareagoval tak, že začal silně bouchat na přepážku oddělující řidiče od cestujících se zřejmým úmyslem ho napadnout," popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná s tím, že přepážka rozzuřené bušení vydržela.

Proč se muž choval tak agresivně, zjistili policisté záhy. Poté, co už uklidněný vystoupil z vozu, nadýchal skoro tři promile. „Za doprovodu partnerky, která se na místo také dostavila, odešel domů. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití strážníci oznámili správnímu orgánu," řekla Pokorná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, alkohol, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně nastěhoval do šaliny židle a šel se dobývat na řidiče  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.