Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Policisté vypátrali v Brně muže, který nepřišel k lékaři. Našli ho mrtvého u studánky

Tragický konec měla pátrací akce policistů v Brně, kteří od čtvrtka pátrali po padesátiletém muži. Hledaného našly hlídky po několika hodinách mrtvého v městské části Bystrc u Ríšovy Studánky. Událost vyšetřovatelé nadále prověřují a zjišťují další podrobnosti.

Pátrání po Brňanovi se rozjelo ve chvíli, když policisté dostali informaci od lékařů. Zdravotníci informovali, že pohřešovaný se v úterý nedostavil na vyšetření k důležitému zákroku. O pacienta proto měli strach. Neměl totiž rodinu a bez lékařského zákroku by byl v ohrožení života. Nakonec se ukázalo, že obavy lékařů byly oprávněné.

„Kriminalisté pátrali v oblasti Kohoutovic a v přilehlých lesích obory Holedná. V průběhu pátrací akce, do níž byl vedle několika desítek policistů nasazen i vrtulník, byl pohřešovaný muž nalezen v lesním porostu v lokalitě pod Ríšovou studánkou. Bohužel bez známek života,“ dodal mluvčí policie Bohumil Malášek s tím, že policisté po nálezu těla událost nadále vyšetřují. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Pátrání, Smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vypátrali v Brně muže, který nepřišel k lékaři. Našli ho mrtvého u studánky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.