Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V brněnském obchoďáku sundali zákazníkovi ponožku. Bylo v ní voňavé zboží

Znamenitý přehled prokázal pracovník ostrahy v obchodním centru na severu Brna, kam zavítal dvaatřicetiletý muž. Zákazníka zlákaly voňavky, deodoranty a hydratační mýdla. Voňavé zboží si nastrkal do ponožky, čehož si všiml sekuriťák i městská policie. Společnými silami nakonec muži onuci sundali.

Muž zašel na prohlídku sortimentu obchodního domu krátce před zavíračkou. Nejvíce třicátníka zaujaly regály s kosmetickými potřebami. Když si myslel, že ho nikdo nevidí, nastrkal si komodity za téměř patnáct set korun do kapsy i ponožky. Netušil ale, že jeho počínání celou dobu sleduje ostražitý strážce obchoďáku, který neměl se zlodějem žádné slitování. Povolal do akce strážníky, před jejichž zraky si nenechavec sundal boty i onuce.

Brňan nezapíral. Při ověřování údajů potřebných k projednání přestupku, strážníci zjistili, že muž je zájmovou osobou pro policii. Majetkové trestné činnosti se totiž dopouští opakovaně,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Policie na místo dorazila a konstatovala, že pachatel má skutečně dlouhodobé problémy se zákonem a bude potřeba dalších kroků. „Přivolaní policisté si proto celý případ převzali jako podezření ze spáchání trestného činu,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ilustrační foto

Štítky Brno, Obchod, Ponožky, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

To je klasika.Příslušníci státem chráněného etnika kradou kudy chodí,přestože dostávají bohaté a štědré soc. dávky.Tři generace nepracují,dostávají zcela gratis drahé byty přímo v centru Brna a nespočet dalších soc. dávek,o kterých si může každý normální pracující člověk jenom nechat zdát a stále jim to nestačí.Kdy už konečně začnou státní orgány šetřit na těchto vytrvalých tunelářích státního rozpočtu?Pořád se útočí na důchodce,ale těmto nefachčenkům stát neustále hrne další a další peníze,přestože pracovat nechtějí a nebudou.Neznám stát,který by podporoval jistou část svých obyvatel v tom,aby nepracovali už 3 generace.

Úterý, 9. května 2023, 10:20Odpovědět

V brněnském obchoďáku sundali zákazníkovi ponožku. Bylo v ní voňavé zboží  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.