Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nastávající dvojnásobný otec trčel v brněnské koloně. Hoši, rodíme, křičel na policii

Příběh nastávajících rodičů, které brzdila kolona v Brně, dovedli ke šťastnému konci městští policisté. Při hlídkování přitáhl jejich pozornost řidič, který stáhl okénko a za křiku "Hoši, rodíme!" divoce troubil. Strážníci pochopili vážnost situace a pár doprovodili až do porodnice.

Že troubící auto v Minské ulici opravdu míří k porodu, poznala hlídka podle zadýchané ženy sedící na místě spolujezdce. Strážníci proto rychle skočili do auta, zapnuli majáky a udělali rodičům blikající doprovod městem. „Mladý muž se ženou je potom následovali přes křižovatky i při nezbytném předjíždění několika tramvají. Přednostní průjezd cestu na Obilní trh výrazně zkrátil," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Podle městských policistů ale nebyla cesta snadná. „Někteří řidiči bez znalosti souvislostí záměrně bránili průjezdu doprovázeného auta, blikali na něj a troubili. Klaksony přitom samozřejmě neslouží k výchově ostatních řidičů, ale k odvrácení hrozícího nebezpečí," řekl mluvčí.

Přes všechny nepřízně se oběma vozům podařilo dojet až do porodnice ve čtvrti Veveří. Cesta s doprovodem trvala asi šest minut. V zařízení na Obilním trhu pak rodiče krátce po příjezdu přivítali zdravá dvojčátka.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný, MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, porod, kolona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nastávající dvojnásobný otec trčel v brněnské koloně. Hoši, rodíme, křičel na policii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.