Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Lidé v Brně dostali účet v restauraci. Sprostě křičeli a rozbili sklenice

Divoký večer si prožili lidé v restauraci v brněnské Bystrci. Do podniku zavítala trojice, která neměla plánu si jen poklidně posedět. Poté, co hosté zaplatili za účet, začali vulgárně křičet na obsluhu a rozčileně hodili o zem tácem se sklenicemi.

Za neshodami v brněnské restauraci stál podle svědků již zaplacený účet. Trojici hostů rozčílila účtenka natolik, že se pustili do ostré strkanice. K vyhrocené situaci přivolali číšníci městské policisty. „Dva muži společně s osmačtyřicetiletou ženou obsluze údajně hanlivě nadávali a křičeli na ni. Kromě toho vzal prý jeden z nich zničehonic z baru tác se sklenicemi a údajně ho v rozčílení hodil na zem," popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Konflikt se nezměnil ani po příjezdu policie. Jednačtyřicetiletý host se pokusil jednoho člena hlídky napadnout, a tak skončil v poutech. „Do zákroku hlídky se navíc začal vměšovat jeho šestačtyřicetiletý známý. Strážníkům vulgárně nadával, vyhrožoval jim a nerespektoval ani jejich opakované zákonné výzvy, aby přestal. Když pak chtěl strážníka od svého kamaráda odstrčit, museli kolegové spoutat také ho," řekla Skřivánková s tím, že budou podezřelí své chování vysvětlovat úředníkům ve správním řízení.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky městská policie, strážníci, restaurace, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ev Ik

"Když pak chtěl strážníka od svého kamaráda odstrčit, museli kolegové spoutat také ho." fujtajbl, to opravdu neumíte česky?

Pondělí, 15. května 2023, 13:26Odpovědět

Jiří Hochman

Drahá Kateřino, pokud nevíte kdo jsou ti mladí, zdraví důchodci, tak se běžte jednou v noci podívat do Bronxu! A nemusíte ani ke Kapucínum!

Středa, 3. května 2023, 20:44Odpovědět

Honza K.

Nu co, aspoň další příběh pro televizní policisty na Primě, který nám mohou sehrát před kamerou

Středa, 3. května 2023, 19:59Odpovědět

Miroslav Šimice

Omluva za překlepy, ale nějak to tu blbne! Přeskakovalo mi to pořád na hlavní článek, když jsem jen odřádkoval (na mobilu) a k tomu to po mně během psaní opakovaně najednou chtělo potvrzení, že nejsem robot!

Středa, 3. května 2023, 19:40Odpovědět

Miroslav Šimice

Článek o ničem! Krom toho, že je jen naznačeno zjevné okrádání hostů a podpora nesprávné strany brněnskými měšťáky. To v článku o předražené polévce v Českém Krumlově, kde pod cenou 69 Kč je poznámka, že je to cena jen s hlavním jídlem, což důchidci přehlédli (bez něj jim účtivali 149 Kč!!! přičemž ceny hlavních jídel se pohybují kolem 400Kč). Pár penzistů to ovšem i zdokumentoval fotkou jídelního lístku!

Středa, 3. května 2023, 19:37Odpovědět

Marcela Wagner

Celý článek na mě působí jaksi zmatečně. Autorka článku přeskakuje z jednoho na druhé, že není poznat, kdo, kde a s kým ????

Středa, 3. května 2023, 12:34Odpovědět

Smazaný uživatel

Kdo to byl, kdo to byl? Asi přišlo malé sociáles...

Středa, 3. května 2023, 07:40Odpovědět

Emil Figl

Ach ta včerejší mládež!

Úterý, 2. května 2023, 23:02Odpovědět

Kateřina Slavíčková

Celý článek je jaksi na hlavu postaven. A ten moudrý muž p. Hochman ať si zajdete kapucínům a přečte si moto na zdi. Snad mu to trochu otevře oči.

Úterý, 2. května 2023, 21:13Odpovědět

Jiří Hochman

No jo, opět ti důchodci ze štatlu!

Úterý, 2. května 2023, 18:03Odpovědět

Lidé v Brně dostali účet v restauraci. Sprostě křičeli a rozbili sklenice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.