Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Zahrajte nám tu naši písničku, prosili muži v Brně DJ. Pak ho okradli

Divoké oslavy využili muži, kteří na brněnské akci okradli zvukaře. Za záminkou puštění jejich oblíbené písničky odlákali DJovu pozornost a z mixážního pultu mu vzali část večerní výplaty. I když se zloději dali na rychlý útěk, dopadla je skupinka přihlížejících mladíků. Na lupiče poté zavolali policii.

Hlídku do brněnských Husovic zavolala skupina mladíků, kterým se podařilo na party dopadnout dvaadvacetiletého lupiče. „Městské policii vysvětlili, že tento muž společně se svými dvěma známými údajně oslovil v nedalekém klubu pětapadesátiletého zvukaře s žádostí o puštění hudby. Trojice pak prý využila nepozornosti staršího muže a z obalu jeho mobilního telefonu, mu údajně odcizila finanční hotovost ve výši dva tisíce korun,“ vysvětlila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

I když se skupina mužů dala po loupeži na útěk, svědci je začali pronásledovat. Dostihli však pouze jedno z nich. Dopadený zloděj před hlídkou zapíral, že byl měl s krádeží cokoliv společného. „Utíkal prý jen proto, že mu to jeho kamarádi přikázali,“ dodala Skřivánková.

Strážníkům se podařilo zjistit jména mužů. Protože přivolaní policisté vyloučili spáchání trestného činu, předala hlídka případ správnímu orgánu jako podezření z majetkového přestupku.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky policie, party, krádež, zvukař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

Já bych ty DJ, kteří pouštějí tu dunící muziku zrušil. Kdyby hrál na cimbál, či housličky, tak se mu to nestane

Úterý, 2. května 2023, 23:07Odpovědět

Zahrajte nám tu naši písničku, prosili muži v Brně DJ. Pak ho okradli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.