Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Batole z Brna zamklo hluchoněmou matku na balkoně a šlo spát

Do svízelné situace se dostala hluchoněmá žena v Brně. Mladou maminku zamkl na balkoně dvouletý syn. Bezradné ženy, která divoce gestikulovala a bouchala rukama na sklo, si všimli náhodní kolemjdoucí, kteří na pomoc přivolali městské policisty.

Když k domu v severní části Brna dorazili strážníci, spatřili zoufalou ženu stojící na balkoně ve třetím patře. Co se stalo, naznačovala policii pohyby rukou. „Maminka byla silně rozrušená a strážníci jí proto signalizovali, že jdou okamžitě do domu. Od sousedů si nechali otevřít vchodové dveře a zmapovali situaci pro hlídku pořádkové jednotky městské policie, která už byla na cestě," popsala za městskou policii mluvčí Markéta Skřivánková.

Hlídka otevřela vchodové dveře pomocí zámečnické sady. Uvnitř bytu našli strážníci malého chlapce, který spokojeně ležel na sedačce v obývacím pokoji. Jeho matku pak vysvobodili ze zavřeného balkonu. „Žena se úlevou rozplakala a popadla syna do náruče. Strážníkům dávala najevo svou vděčnost a ujistila je, že další pomoc nepotřebuje. Ještě v jejich přítomnosti přišli do bytu i chlapcovi prarodiče a o svoje blízké se hned začali starat," řekla ke šťastnému konci případu Skřivánková.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, záchrana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Batole z Brna zamklo hluchoněmou matku na balkoně a šlo spát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.