Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Lidé v Brně sledovali, jestli muž na nádraží prorazí hlavou skleněnou reklamu

Poutavá podívaná se naskytla lidem na hlavním železničním uzlu, kam zavítal muž z Hodonínska. Jihomoravan na sebe strhl krátce po příjezdu do města pozornost veřejnosti tím, že na přítomné pořvával opilecké hlášky a neskrýval agresivní sklony. Vrcholem pak bylo, když exhibicionista zkoušel rozbít hlavou skleněný reklamní poutač.

Pětačtyřicetiletý podivín se producíroval v Nádražní ulici na šalinových ostrůvcích při odpolední špičce. Brňanům postupem času lezl na nervy, protože se choval krajně nevhodně a agresivně. Muže posilněný alkoholickými nápoji si všimla zanedlouho hlídka městské policie, a tak se za ním vydala. Pracovníky v uniformách přivítal problémový jedinec rozbitím skleněné lahve. Střepy se roztříštily po nástupišti mezi cestující. Strážníci po incidentu potížistu okřikli a vyzvali ho k dechové zkoušce. Tím ale vše neskončilo. 

Nadýchal 2,89 promile. Agresivita muže vzrůstala, strážníkům vyhrožoval a křičel na ně i na kolemjdoucí velmi hanlivé výrazy. Také se pokusil udeřit hlavou do skleněné výplně reklamního poutače. Hlídka mu to neumožnila a pohotovým zákrokem ochránila jeho zdraví a zabránila poškození reklamy,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážcům brněnského zákona bylo jasné, že s pachatelem nebude lehké pořízení. Nasadili proto opilcovi pouta, posadili do auta a odvezli na záchytku. „Protože je podezřelý hned z několika přestupků, bude muset své chování vysvětlovat. Strážníci podezření oznámili správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Vandal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé v Brně sledovali, jestli muž na nádraží prorazí hlavou skleněnou reklamu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.