Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně házel šrouby po silnici. Vadí mi auta a chodníky smrdí, vysvětlil

Velké problémy způsobil řidičům muž v Brně. Hned několikrát rozházel šrouby po silnici v Masné ulici. Pro své chování měl navíc kuriózní vysvětlení. Policistům řekl, že mu při chůzi po vozovce vadí troubící auta a cestu po chodníku zase kazí smradlavé popelnice.

Rozsypané vruty se v Brně zpočátku zdály být dílem náhody. Když se ale situace opakovala, začali mít policisté podezření. Nejenže šroubky ohrožovaly dopravní provoz, jelikož se autům zabodávaly do pneumatik, ale navíc se kvůli úklidu musela několikrát uzavřít část vozovky. „Policisté zjistili, že vruty se na silnici objevují nepravidelně, ale vždy časně z rána. Snažili se proto v tuto dobu místo nenápadně sledovat," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Klec spadla po několika dnech hlídkování, kdy jeden z policistů spatřil podezřelého chodce. Muž kráčel po silnici a při tom nenápadně trousil věci z kapes. Když se policista přiblížil, zjistil, že jde o ostré vruty. „Záškodníka tak odhalil rovnou při činu. Neobvyklé bylo i vysvětlení a motivace šestačtyřicetiletého muže. Ten totiž setmělou ulicí chodil pravidelně a rozčilovalo jej, jak na něj blikají a troubí řidiči, když jde po kraji silnice. Chodník prý nechtěl využívat kvůli zápachu z popelnic," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv redakce

Štítky policie, silnice, ohrožení, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně házel šrouby po silnici. Vadí mi auta a chodníky smrdí, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.