Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muži v centru Brna potrestali ženu, která kradla mobil. Vytahali jí oblečení

Emotivní konflikt plný sprostých slov, facek a křiku se odehrál v centru Brna, kde se ostře pustili dva muži do ženy, která měla na svědomí krádež mobilu. Brňanka se bránila, že telefon pouze předala babičce, jejíž jméno nikdo nezná. Zapeklitý incident plný nejasností nakonec přijeli řešit městští policisté.

Incident vypukl u restaurace v centru Brna, kde lidé pozorovali, jak muži napadají a tahají za oblečení ženu. Personál podniku proto vytočil tísňovou linku, aby na místo dorazila městská policie. Hned jak strážci brněnského zákona dorazili, všimli si, že přijeli do pořádně napjaté atmosféry. Přítomnost strážníků zaregistrovali rovněž agresoři. Pustili Brňanku a začali ji osočovat z toho, že sebrala jejich přítelkyni mobil za osm tisíc korun. Zlodějka tvrzení nepopírala. Tvrdila ale, že telefon jen schovala do batohu poškozené. Celou tašku i s dalšími pak pro jistotu odnesla na sever k neznámé babičce.

Podnapilá si své věci prý nehlídala a pohybovala se mimo jejich dosah. Proto žena telefon s batohem odvezla do severní části Brna, kde věci předala babičce podnapilé. Její jméno si údajně nezapamatovala,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Zlodějka si po odvyprávění své verze příběhu postěžovala, že naopak od sedmatřicetileté držitelky mobilu schytala pár facek. Strážníci si vše zapsali a předali případ dál. „Hrubé chování mužů a údajnou krádež strážníci oznámili správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Bitka, Napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v centru Brna potrestali ženu, která kradla mobil. Vytahali jí oblečení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.