Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Moje paní mě bije a hryže do ruky, stěžoval si muž v Brně na partnerku

Vypjatá partnerská hádka zaměstnala brněnskou městskou policii, která se vypravila za znesvářenými lidmi do městské části Bystrc. Tam se do sebe pustil rozhněvaný pár. V konfliktu měla navrch žena, která zasadila milému bolestivý kousanec a bušila pěstmi partnerovi do hrudníku.

Incident čtyřicetiletého muže a jeho o čtyři roky starší přítelkyně začal slovní přestřelkou. Postupem času přerostla roztržka do fyzických ataků, v němž zasadila klíčovou ránu právě žena. Partnerovi se zahryzla do obou dlaní, což mu způsobilo bolestivé zranění. Zavolal proto na svou blízkou městskou policii, jež si kousanec prohlédla.

„Jednalo se pouze o povrchové zranění. Strážníci proto muži rány vydesinfikovali a následně převázali obinadlem. Brňan hlídce tvrdil, že zranění mu způsobila jeho o čtyři roky starší přítelkyně. Ta ho údajně měla i několikrát pěstí udeřit do hrudníku,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Žena vstoupila do rozhovoru a řekla, že ani její partner nemá čisté svědomí. Vysvětlila, že se vše dělala jen kvůli tomu, aby se fyzicky silnějšímu protivníkovi ubránila. Popisovala, jak byla vulgárně i fyzicky napadena. Bolel ji zejména útok do žeber. „Hlídka oba poté informovala, že podezření ze spáchání přestupků proti občanskému soužití oznámí správnímu orgánu. Strážníci oba aktéry také upozornili, že v případě osob blízkých je podmínkou zahájení správního řízení udělení jejich souhlasu správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Strážníci, Brno, Kousání, Napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moje paní mě bije a hryže do ruky, stěžoval si muž v Brně na partnerku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.