Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž v Brně se ztrapnil na nádraží. Obvinil ženu z krádeže mobilu, přitom ho měl v kapse

Bonboniéru a květinu si zaslouží dvaašedesátiletá žena z brněnského nádraží jako omluvu od pětatřicetiletého muže, který ji křivě nařkl z krádeže mobilního telefonu. Brňan nemohl mobil najít, a tak zloba padla na nevinnou seniorku v pochodu, jež se v nouzi obrátila na městskou policii. Ta případ rychle vyřešila.

Spor se odehrál v dopoledních hodinách v objektu pod hlavním železničním uzlem moravské metropole. Hlavní roli sehrála přes šedesát let stará žena, která se dostala do nepříjemného konfliktu s náhodným kolemjdoucím. Podivín chtěl vrátit mobil a začal do podezřelé strkat. Nařknutá raději vytočila ze svého mobilu tísňovou linku 156, aby celý případ uzavřela hlídka městské policie. Strážníci brzy zjistili, kde je problém. 

Byl silně opilý a vysvětlení, že ho u sebe nemá, mu evidentně nestačilo. Dokonce ji údajně několikrát odstrčil tak silně, že prý málem upadla na zem. Když se strážníci ujistili, že nepotřebuje lékařské ošetření, provedli s mužem orientační dechovou zkoušku s výsledkem téměř 3,4 promile,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Pracovníci v uniformách nebyli na manýry nevychovance zvědaví. Opilce poslali na záchytku, kam ho se skřípěním zubů doprovodili. Hned po příchodu do zařízení došlo k rozuzlení zapeklitého případu. „Tam se hned po příjezdu ukázalo, že telefon, který byl předmětem konfliktu, má celou dobu u sebe v příruční tašce. Po vystřízlivění tak bude muset své hrubé chování vysvětlovat úředníkům,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Krádež, Mobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně se ztrapnil na nádraží. Obvinil ženu z krádeže mobilu, přitom ho měl v kapse  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.