Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Po Brně se potácela opilá matka s miminem. Tlačila ho v kočárku

Nečekaný pohled se naskytl bystré ženě z Brna, když se procházela v jižní části města. Navzdory odpolední hodině zahlédla alkoholem posilněnou kolemjdoucí, která před sebou navíc tlačila kočárek. Malé dítě, které sedělo ve vozítku, si proto i s opilou matkou odvezli na služebnu policisté.

Na víkendovou procházku jihomoravskou metropolí se vydala opilá žena. Nezapomněla s sebou vzít ani potomka, o kterého se marně snažila v podroušeném stavu postarat. Uprostřed dne si jí ale všimla ustaraná kolemjdoucí, která se strachem o dítě zavolala na linku 156.

Strážníci se proto vydali do ulic omámenou osobu hledat. „Vyslaná hlídka ženu odpovídající popisu brzy našla. Obavy, že je pod vlivem alkoholu, se skutečně potvrdily,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Strážci zákona se po dechové zkoušce, které opilou podrobili, nestačili divit. Měřící přístroj totiž ukazoval výsledek přes dvě promile. „Hlídka proto vyrozuměla státní policisty, kteří si ženu i s malým dítětem převzali a odvezli na svoji služebnu. Městská policie jim při tom asistovala s převozem kočárku,“ doplnila.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, opilec, dítě, alkohol, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Brně se potácela opilá matka s miminem. Tlačila ho v kočárku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.