Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Na brněnském nádraží útočil muž s velkou boulí na hlavě. Mstil se za dobrý skutek

Přísloví, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, se potvrdilo v praxi na brněnském hlavním nádraží. Na šalinových kolejích bezvládně ležel šedesátiletý muž. Nešťastníka s rozsáhlým hematomem na hlavě kolemjdoucí zvedli a přivolali strážníky, kteří brzy zjistili, že senior s boulí na hlavě je pořádně zákeřný.

Případ se odehrál v brněnské ulici Nádražní, kde vzbudil povyk šedesátiletý Brňan. Ošklivě se bouchl při pádu na tramvajové koleje do hlavy, což upoutalo pozornost přihlížejících. Zraněného, který se nehýbal, přemístili kolemjdoucí na nástupní ostrůvek. Tam čekali, až si pro šedesátníka s oteklou zadní části hlavy přijede pomoc. První dorazili strážníci, kteří se hned muže vyptávali, jak se po karambolu cítí a přivolali mu záchranku. Jenže při čekání na zdravotníky se návštěvník nádraží ukázal v pravém světle. Navíc začalo být všem jasné, že zranění zapříčinil alkohol. 

Alkohol byl zřejmě taktéž důvodem nevhodného chování zraněného muže. Zakročující strážníky a následně i ošetřující personál zdravotnického zařízení častoval vulgárními výrazy a znevažoval jejich práci. Jeho agresivita vystoupala do té míry, že se pokusil napadnout jednoho z přítomných strážníků,“ sdělila Jana Pokorná, mluvčí Městské policie Brno.

Opilec po roztržce absolvoval lékařské ošetření v nemocnici. Následně potížistovi nasadili pracovníci v uniformách želízka, aby ho odvezli na záchytku. „Podezření ze spáchání hned několika přestupků oznámili strážníci správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Útok, Hematom, Otok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na brněnském nádraží útočil muž s velkou boulí na hlavě. Mstil se za dobrý skutek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.