Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Důchodkyně z Brna vytopila sousedy. Naplno pustila vodu a šla spát

Co vysvětlovat si mají lidé z brněnského bytového domu s osmdesátiletou ženou, která neplánovaně vytopila nájemníky. Důchodkyně pustila naplno vodu v kuchyni a šla spát. Naštvaní sousedé tloukli seniorce na dveře, jenže nikdo z přítomných nebyl schopný Brňanku vzbudit. Povedlo se to až přivolané hlídce městské policie.

Případ se odehrál v městské části Řečkovice, kam spěchali na žádost obyvatel bytovky v pondělí brzy ráno strážníci. Nájemníci si totiž mysleli, že ženě se udělalo špatně. Nereagovala totiž na bouchání na dveře ani zvonění. Stejný způsob zvolili rovněž pracovníci v uniformách. Jenže i oni ťukali, bušili a mačkali zvonek marně. Proto nakonec vytáhli z brašny speciální vybavení, kterým si otevřeli dveře. Cestou do bytu ještě navíc přestřihli řetízek. 

Po vstoupení do bytu bylo ihned zřejmé, že v kuchyni puštěná tekoucí voda přetékala z dřezu na podlahu. Jedna hlídka strážníků se postarala o uzavření vody a další strážníci mezitím pátrali v prostorách bytu po ženě. Tvrdě spící osmdesátnici našli ležet v posteli,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po zavření vody se dali strážníci do buzení. Jakmile rozespalou důchodkyni probrali, žádali vysvětlení. „Řekla, že si vzala prášek na spaní a vůbec si neuvědomuje, že by nechala v kuchyni téct vodu. Strážníci se ujistili, že seniorka naštěstí nemá žádné zdravotní problémy a ochotní nájemníci domu se nabídli, že ospalé sousedce pomohou s úklidem vyplavené kuchyně,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Důchodkyně, Voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Kudera

S takovými sousedy bydlet to je radost, až příště třeba pustí plyn tak bude řachanda.

Středa, 12. dubna 2023, 11:18Odpovědět

Jiří Kučera

Trochu mě zaráží ta reakce sousedů, přece v takové situaci uzavírám hlavní uzávěr vody, oni ji tam nechají vesele téct, celou dobu, než se tam dostane MP...

Středa, 12. dubna 2023, 11:15Odpovědět

Baron Kocharovski

"Případ se odehrál v městské části Řečkovice...," A PROTO k článku připojíme foto z brněnské ulice pekařská! :-((( OPRAVDU SE TOMUTO říká profesionální novinařina?! běžte do háje! :-((( (nelze se vymlouvat na tzv. ilustrační foto, protože vyfotit ulici v řečkovicích dnes zvládne i malé děcko s mobilem)!

Středa, 12. dubna 2023, 09:49Odpovědět

Důchodkyně z Brna vytopila sousedy. Naplno pustila vodu a šla spát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.