Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Žena v Brně provokovala taxikáře a rozpoutala velikonoční bitku na náměstí

Scénu jako z amerického filmu zažil taxikář v jihomoravské metropoli. Z klidné noční šichty ho na Mendlově náměstí vyrušil agresivní pár, který trval na odvozu domů. Dvojice odmítala přijmout, že si řidiče před nimi objednal překvapený mladík. Situaci duo vyřešilo po svém, muže vytáhlo z auta na chodník a zbilo.

Emotivní spor o odvoz domů rozpoutala jednatřicetiletá žena v centru Brna. Na Mendlově náměstí se svým partnerem nastoupila do taxíku, který si neobjednala. V moment, kdy na to šofér pár upozornil, vylezli z vozu klidně ven. Problém nastal, když se k autu přiblížil mladý klient, jenž si službu u taxikáře zamluvil.

Místo toho, aby si naštvaná třicátnice zavolala jiný vůz, pětadvacetiletému muži sprostě nadávala a vinila ho, že ji o taxík připravil. Muž na její urážky nereagoval a pouze jí vzkázal, aby se uklidnila. To ale vytočilo společníka agresorky a než mladík zavřel dveře od auta, vytáhl ho ven na chodník a zaútočil na něj. Pěstní souboj ale rychle přerušila opodál stojící skupinka lidí, která také zatelefonovala na linku 156.

Hlídka po příjezdu přivolala na pomoc i záchranáře, již po základním ošestření převezli napadeného do nemocnice. „Poté přijeli i státní policisté přivolaní dalšími svědky, ale jejich hlídka vyloučila spáchání trestného činu. Městská policie proto případ předává do správního řízení kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití,“ informoval mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Agresorům nyní hrozí dvacetitisícová pokuta.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Mendlovo náměstí, strážníci, MP Brno, taxi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

přesně, jak tady píše michal! dát někomu do budky je pouze přestupek?! A TO SE VYPLATÍ! :-OOO od kdy?! že bych "přestoupil" a ledaskomu rozsbvítil ciferník! :-D

Pátek, 14. dubna 2023, 21:29Odpovědět

Michal Švehla

Bezdůvodné fyzické napadení je jen přestupek? To má být vtip? Na tohle jednání v rukavičkách jednou celá společnost dojede. Žádná lítost, oba chemicky vykastrovat a volbu, jestli pár let za mříže nebo oko za oko a zub za zub, nazdar.

Neděle, 9. dubna 2023, 14:22Odpovědět

Mira Glőckner

A byla to vůbec žena? Nebyla to náhodou cikánka? Nebo dokonce Rómka?

Neděle, 9. dubna 2023, 09:28Odpovědět

Žena v Brně provokovala taxikáře a rozpoutala velikonoční bitku na náměstí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.