Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Důchodci se nelíbilo, že mladí muži z Brna mlátí do auta. Schytal bolestivý kopanec

Zábavu na celý večer si vymyslili tři kamarádi v Brně, kteří se vypravili do severní části města, aby se opili a vybili zlost. K uskutečnění záměru si vybrali automobil společného známého. Do vozu kopali a mlátili. Na řádící mladíky natrefil senior, jemuž se chování mládeže nelíbilo. Netrvalo dlouho a schytal kopanec.

O počínání omladiny se dozvěděli také brněnští strážníci, kteří dostali od svědků zprávu, že mladíci buší do auta pěstmi. Navíc jeden z mladíků vystartoval na kolemjdoucího důchodce. Muži uštědřil tvrdý kopanec, po němž senior bolestivě zasténal. Za nedlouho přijela na místo hlídka městské policie. Když nejvíce agresivní člen party zpozoroval policejní auto, dal se na útěk. Jenže nečekal, že strážníci si s ním hravě poradí a odmění ho pouty. Po zákroku se strážci brněnského zákona začali vyptávat mladých, proč ničí automobil i napadají dříve narozené Brňany.

Mladíci se jim doznali, že v rozčílení kopali a bouchali do auta, které údajně patřilo jejich společnému známému. Nejmladší z nich byl navíc pod vlivem alkoholu, a právě opilost byla pravděpodobně příčinou toho, že se bezdůvodně hrubě choval ke kolemjdoucímu muži,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pracovníci v uniformách zjistili, že vozidlo není poškozené. Skutečnost potvrdil rovněž vlastník auta, který seběhl ven, aby se podíval. Strážníci sdělili potížistům sdělili, jaký bude další postup. „Jednání podnapilého mladíka strážníci oznámili správnímu orgánu, protože se stal podezřelým ze spáchání hned několika přestupků,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Vandalismus, Kopání, Důchodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

mladíci...to mluví za vše, říct jim něco-diškriminácia a mlácení

Pátek, 7. dubna 2023, 12:56Odpovědět

Důchodci se nelíbilo, že mladí muži z Brna mlátí do auta. Schytal bolestivý kopanec  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.