Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně zničil zastávku a marně bojoval se sekuriťákem o rum. Mám den blbec, zhodnotil

Mizerný den, na který je nejlepší co nejdříve zapomenout, prožil muž v Brně. Smůla na paty se mu lepila od chvíle, když vystoupil z obousměrné šaliny a rozmlátil zastávku. Posléze nepochodil ani v supermarketu, kde ho načapal s kradeným rumem sekuriťák, který navíc uspěl i v přetahované o láhev.

K případu došlo na zastávce v Bohunicích, na níž si vybil zlost čtyřiapadesátiletý muž, který zrovna vystoupil z tramvaje. Do skleněné výplně tak dlouho narážel, až se rozsypala. Po vandalském kousku zamířil do obchodu, aby frustraci spláchl rumem. Za láhev ale odmítl zaplatit, a tak se dostal do rozepře s nesmlouvavým pracovníkem ostrahy. Ten v souboji s Brňanem, jenž byl před soubojem posilněný značným množstvím alkoholu, vyhrál. Navíc do prodejny vtrhli nečekaně strážníci, kteří potížistu hledali kvůli zničené zastávce.

„Pracovník prodejny hlídce řekl, že se muž údajně pokusil odcizit láhev rumu, jeho záměr mu však zavčas překazil. Strážníci se zároveň zajímali, zda má na svědomí také poničenou zastávku. Muž se jim k tomu přiznal a posteskl si, že má špatný den,“ popsala mluvčí Městské police Brno Markéta Skřivánková.

Labilní muž má nyní problém, i když ne tak velký, jak se původně mohlo zdát. Vlastník zastávky si cení sklo na čtyři tisíce korun. Výtržník proto zamíří pouze k správnímu orgánu, protože nenaplnil klasifikaci trestného činu. „Strážníci tedy podezření z majetkového přestupku postoupili úředníkům do správního řízení,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Demolice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně zničil zastávku a bojoval se sekuriťákem o rum. Mám den blbec, zhodnotil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.