Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž v Brně vystrašil sousedku krtkovým dortem. Chtěl jsem se seznámit, bránil se

Marný pokus o seznámení zkusil na svoji sousedku muž v jihomoravské metropoli. Novou tvář přivítal růží a dortovými řezy položenými na zápraží, k obdarování si ale vybral podezřelý čas. Kromě pozornosti mladé ženy tak v pozdní večerní hodinu zaujal strážníky, které vystrašená sousedka zavolala na pomoc.

Nevydařený start společného soužití zažili obyvatelé domu v městské části Brno-Židenice. Dvaatřicetiletý muž chtěl nově přistěhované udělat radost dárky, místo toho ji ale pořádně vystrašil.

Když se pejskařka vracela z nočního venčení do pohodlí svého domova, našla na klice pověšenou květinu. Chvíli na to znepokojená uslyšela, jak někdo prudce buší na její dveře. Při pohledu do kukátka se pak nová obyvatelka budovy zděsila ještě víc.

„Viděla odcházet neznámého muže a uslyšela rázné zavření dveří. Před svým prahem potom našla položený dort. Stalo se to přibližně hodinu a půl před půlnocí,“ okomentoval mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Přivolaná hlídka štědrého třicátníka ale velmi rychle vypátrala. Strážcům zákona tvrdil, že chtěl sousedku v domě pouze přivítat a růži jí věnoval z dobré vůle. A protože nechtěl plýtvat jídlem, přidal ke kytici i dortové řezy, které by se mu jinak v lednici zkazily.

„Strážníci ho upozornili, že způsob seznámení nezvolil úplně vhodně, mimo jiné kvůli pokročilé hodině. Zdůraznili také, že pokud by kohokoliv sledoval nebo opakovaně kontaktoval proti jeho vůli, mohl by tím porušit zákon,“ dodal. Muž se poté hlídce zaručil, že šlo skutečně pouze o nedorozumění a rozdávat dary už podobně po bytech nikdy nebude. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, sousedé, dort, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

Pro mne je například těžké se seznámit. Líbí se mi tak o 30 let starší ženy a ty již jsou povětšinou zadané.

Pondělí, 20. března 2023, 15:11Odpovědět

Josef Brožek

Kdy už lidé pochopí, že se namají vnucovat? Nikdy., protože pokud na to nějaká skočí, tak trapáci si budou pořád hrát na gentlemany s kyticí. Kytka je trapnost a pokud to na nějakou funguje, měla by se léčit... Protože kdo ví, čím se ještě nechá v životě opíjet.

Neděle, 19. března 2023, 22:22Odpovědět

Josef Brožek

Co ti lidé neudělají pro trochu prcu. Uplný šaškové. Krtkův dort a kytky.. bože, opravdu jsou ženský tak naivní?

Neděle, 19. března 2023, 22:19Odpovědět

Vladimír Malý

Renata Suková: Svatá pravda. Jen by to chtělo ještě trouchu víc taktu od toho, který oslovuje jako první.

Neděle, 19. března 2023, 14:57Odpovědět

Renata Suková

Jestli to fakt myslel dobře, bude to tím, že nejsme zvyklí na sebe být milí, občas-třeba v čekárně- někoho oslovím a jsou tací, kteří koukají, jak péro z gauče, jeden mi dokonce řekl, že otravuju, když jsem se zeptala po strašné době, jestli , když tam sedí déle než já, neví, zda tam uvnitř ordinace vůbec někdo je.

Neděle, 19. března 2023, 13:58Odpovědět

Muž v Brně vystrašil sousedku krtkovým dortem. Chtěl jsem se seznámit, bránil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.