Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brňané ze Zábrdovic sledovali souboj zadýchaných mužů, kteří bojovali o peníze

Napínavou podívanou nabídli lidem z brněnských Zábrdovic dva muži, kteří mezi sebou měli nevyřízené účty. Účastníci konfliktu se do sebe pustili kvůli penězům. Emotivní souboj, v němž se objevily na scéně padělané bankovky, ukončil až příjezd městské policie.

Spor na území známé brněnské čtvrti se odehrál ve středu večer. Třicetiletému muži vytrhl z ruky šest tisíc korun náhodný kolemjdoucí, který úlovek okamžitě předal kamarádovi do nastartovaného auta. Okradený si nenechal nic líbit. Rozběhl se za o čtrnáct let starším pachatelem, vytočil linku 156 a do telefonu mohutně zafuněl slova Zábrdovice, krádež a pronásledování. Pracovníci v uniformách usoudili, že má nejspíše problém, a tak se vydali do akce. 

„Když oba muže dostihli, leželi na zemi a přetahovali se. Strážníci je od sebe oddělili a nejprve si ověřili, že nepotřebují lékařské ošetření,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Hlídka se následně pídila po začátku celého konfliktu. Postupně rozplétala případ. Zjistila, že třicátník zloděje díky běžeckým schopnostem dostihl, poté požadoval od potížisty vrácení částky. Jenže muž mu předhodil falešné bankovky a vrhl se do útoku. „Strážníci zjistili, že dotyčný má u sebe mimo jiné padělané bankovky, a tak případ s podezřením ze spáchání trestného činu předali policistům,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Zábrdovice, Bronx, Strážníci, Peníze, Rvačku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK JEŠTĚ ŽE ZADÝCHANÍ MUŽI, NEPOTŘEBOVALI UMĚLÉ DÝCHÁNÍ........Falešné prachy ve hře - to se BUDOU BOJOVNÍCI DIVIT PO DOMOVNÍ PROHLÍDCE - JAK BUDE NALEZENA "ROZEHŘÁTÁ TISKÁRNA" A JISTĚ BALÍKY BANKOVEK POD NÍ.....TAK VÁM PŘEJI POŘÁDNEJ KRIMINÁL ZA TU VAŠI "DOBŘE VYKONANOU PRÁCIČKU HOŠANI"!!!!!!!!!

Čtvrtek, 23. února 2023, 21:06Odpovědět

Brňané ze Zábrdovic sledovali souboj zadýchaných mužů, kteří bojovali o peníze  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.