Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zdrogovaný řidič hrál s brněnskými policisty na schovávanou. Ležel pod autem

Neúspěšnou honičku podnikl s jihomoravskými policisty řidič v Brně. Muž, který usedl za volant i přes zákaz řízení a s drogou v krvi, ujížděl před hlídkou v Králově Poli. Daleko se ale nedostal, a nakonec se před policií zkusil schovat pod autem.

Podezřelého protijedoucího vozidla, které bylo špatně osvětlené, si autohlídka všimla v nočních hodinách. Policisté se za autem otočili a rozsvítili výstražné znamení, jež mělo muže za volantem přimět k zastavení. Šofér si ale z nápisu nic nedělal. Naopak šlápl na plyn a začal rychle ujíždět. Pak prudce zabrzdil na Rostislavově náměstí a ze svého vozu vyběhl.

„Utíkal pryč a na výzvy k zastavení nereagoval. Po chvíli se hlídce ztratil z dohledu, ovšem netrvalo dlouho a muži zákona podezřelého vypátrali schovaného pod jedním ze zaparkovaných vozidel," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková s tím, že poblíž muže našla hlídka také odhozený nůž a injekční stříkačku s bílou látkou.

Po hře na schovávanou skončil třicátník v poutech. Policistům přiznal, že chtěl utéct, jelikož má zákaz řízení všech motorových vozidel a před jízdou požil drogy. „Mladý muž putoval rovnou do policejní cely. Bude se zodpovídat nejen z dopravních přestupků, ale i z trestných činů a za své jednání si může vysloužit pobyt za mřížemi," řekla Cejnková.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, zásah, drogy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To se dějou ale divy - na schovku před policií? To si chlap dovolil opravdu moc - příště musí víc trénovat - NARKOŠ AJEHO BÍLÁ NE VELRYBA, ALE STŘÍKAČKA......

Úterý, 14. února 2023, 10:38Odpovědět

Zdrogovaný řidič hrál s brněnskými policisty na schovávanou. Ležel pod autem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.