Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muži v Brně po pivu objížděli auta klíčkem. Stydíme se, připustili

Pochvalu od strážníků si vysloužil bystrý pozorující na okraji jihomoravské metropole. Hlídku přivolal, když zahlédl dvojici mužů, jak se klíčky podepisují na cizí auta. Autogramů ale mnoho nerozdali. Neopatrné ničitele totiž zaznamenaly kamery, díky kterým je strážci zákona rychle dopadli.

Nepříjemné překvapení si pro majitele aut v městské části Brno-Vinohrady připravili dva návštěvníci tamní restaurace. Ti si večerní odchod z podniku zpestřili netradiční aktivitou a nedaleko zaparkovaná vozidla poškrábali klíčem. 

Neuvědomili si ale, že je při tom sledují kamery a všímavý kolemjdoucí. „Díky dispečerům u kamer pak stačilo hlídce pořádkové jednotky pouze několik minut k dopadení jednoho z aktérů,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Nalezený třicátník se strážníkům sice přiznal k návštěvě hospody, ničení aut ale zprvu popíral. Když zjistil, že jejich počínání zaznamenaly kamery, připustil, že se zachoval hloupě.

Jako cíl si dvojice vybrala Land Rover, kterému poškrábala levou stranu a víko od motoru a škodovku, na které se vyřádila podobným způsobem. „Strážníci poté případ s podezřením ze spáchání trestného činu předali policistům,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, krimi, auta, klíčky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

A to, že řekli "stydíme se je opravdu VELMI MÁLO", za takovou nehoráznost - mnohonásobně zpřísnit tresty i za takovéto činy!!! Vypadá to, že třetí dávka očkování proti COVID -19 z mnohých udělala TUPCE A BLBEČKY, CO NIČÍ MHD, VLASTNĚ LÉPE ŘEČENO NIČÍ NA CO PŘÍJDOU A V HLAVÁCH NALITÝ SPLAŠKY§§§!!!!!!!

Neděle, 12. února 2023, 21:00Odpovědět

Muži v Brně po pivu objížděli auta klíčkem. Stydíme se, připustili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.