Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hosty luxusní restaurace v Brně dráždila seniorka v podprsence. Tohle jsme si neobjednali, zuřili

Hostům luxusní restaurace v Brně pořádně zaskočilo, když se k nim při večeři neplánovaně připojila šedesátiletá žena. Seniorka si vzala na sebe jen podprsenku, lepila se na sklo výlohy a koukala lidem do talířů. Návštěvníci podniku rychle pochopili, že šedesátnice není součástí degustačního menu a zavolali na pomoc strážníky.

Exhibicionistka posilněná notnou dávkou alkoholu se vypravila do výběrového podniku v moravské metropole, aby zpestřila lidem večeři a zjistila, jak lidé zareagují na její poprsí. Návštěvníky zařízení nejprve zastavovala. Posléze se přesunula k prosklené výloze. Na večeřící Brňany ťukala a v pushupce si vyžadovala pozornost. Jakmile začala prudce narážet do francouzských oken, došla večeřícím i personálu trpělivost. Zavolali na linku 156, aby se o výtržníci postarali strážníci.

Žena byla na přicházející klienty hrubá a podrážděně křičela i na strážníky. Při orientační zkoušce nadýchala více než dvě promile alkoholu. Neustále se potácela kolem širokých oken a plnou vahou se do nich opírala, a tak ji strážníci doprovodili a posadili do blízkého domovního výklenku, aby se nezranila a nezpůsobila škodu,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Před pracovníky v uniformě se spoře oděná Brňanka nevzdala. Jakmile opilou strážník přesunul na jiné místo, chytla ho pod krkem. Strážce brněnského zákona ale takové chování netoleroval a rázně zakročili. „Nezbylo nic jiného než ženu spoutat. Jejím možným přestupkem proti občanském soužití se budou zabývat úředníci ve správním řízení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Labuť, Strážníci, Fastfood

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Asi nějaké bábě z erotického salonu, "přestali jít kšefty" a tak to zkusila jinak - ještě, že začala ve svém věku jenom poprsím, horší by to bylo s jejím spodkem, ve starejch kalhotkách, ale je fakt, že by musela být hezky vysoká, aby její přirození se dalo ukázat v oknech...... a vidíte, nikdo se na její "krásné poprsí" nechytil - už i Ti "starší šviháci jsou jen na mladé maso" - bude muset jít pracovat třeba jako toaletářka na WC, tam bude o ni jistě zájem.....

Pátek, 3. února 2023, 11:08Odpovědět

Hosty luxusní restaurace v Brně dráždila seniorka v podprsence. Tohle jsme si neobjednali, zuřili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.