Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U brněnského nádraží se chtěl bít agresivní důchodce. Dostal léky na zklidnění

Senior, který požil nemálo alkoholu, potrápil městské policisty i zdravotníky v moravské metropoli. Nejenže byl velmi opilý, ale také se choval agresivně a jednoho ze strážníků chtěl dokonce uhodit. V poutech proto zamířil do nemocnice, kde dostal uklidňující léky.

Osmašedesátiletý muž upoutal pozornost hostů baru na brněnském Dornychu poblíž hlavního nádraží. Důchodce přišel do podniku nadmíru opilý a sotva se udržel na nohou. Protože se zdálo, že se o sebe nedokáže postarat ani dojít zpět domů, přivolali lidé na místo strážníky.

„Kde se tak opil a kolik toho přesně vypil, ale senior strážníkům objasnit nedokázal. Během čekání na zdravotníky navíc začal být agresivní, a dokonce se pokusil jednoho ze strážníků udeřit," popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hlídka musela rozčileného opilce spoustat a doprovodila jej rovněž při jízdě sanitkou do nemocnice. Tam dostal senior kvůli své přetrvávající agresi léky na zklidnění. „Podezřením z porušení občanského soužití se budou dále zabývat úředníci," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky městská policie, strážníci, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak dědek dostal přidaný od ledna na důchodě a hned to prožere? Jedinej lék by býval zabral - OBUŠEK a hned z pytle ven!!!

Středa, 25. ledna 2023, 21:32Odpovědět

U brněnského nádraží se chtěl bít agresivní důchodce. Dostal léky na zklidnění  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.