Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

V Brně chytili muže, který krade, ale luxusně voní

Do potíží se dostal pětadvacetiletý muž v Brně kvůli své vášni. Mladík se rád zásoboval luxusními voňavkami, kterými se rovněž s oblibou šplíchal. Problém byl, že voňavé zboží kradl. Oblíbil si přitom drogerii v centru města, kde ho ale vyhmátl sekuriťák, který povolal do akce strážníky.

Vyvoněný Brňan doplatil na to, že zavítal do rajónu, kde ho dobře znají. Pracovníkovi ostrahy netrvalo dlouho a mladíka brzy poznal, protože v posledních dvou měsících nakradl zboží za bezmála dva a půl tisíce. Navíc si vše v obchodě natočili na kameru. Sekuriťák proto muže hned po příchodu do prodejny sledoval, když posléze uviděl, že si schoval zboží, neváhal. Zloděje lapil, přivolal strážníky a čekal, co mu řeknou.  

Mladý muž v přítomnosti strážníků nezapíral a přiznal, že luxusnější voňavku a dvě značkové toaletní vody tenkrát skutečně pronesl pokladní zónou bez zaplacení,“ sdělila Mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Bizarní vysvětlení nabídl po krádeži voňavky v drogerii strážníkům pětadvacetiletý muž v Brně. Argumentoval, že zboží ukradl, protože jím chtěl obdarovat kamaráda. Hlídka navíc zjistila, že podobných případů má mladík na svědomí z minulosti více,...

Strážci brněnského zákona vysvětlení přijali. Mladíkovi ale sdělili, že takové chování není akceptovatelné. Proto mu řekli, že vše vysvětlí úředníkům.„Podezřením z majetkového přestupku se bude dále zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Voňavka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

COPAK MU ZA TO KAMARÁD V TOMTO MRAZIVÉM POČASÍ ASI NABÍDNUL???? Tak už to bylo jednouv1.červenec 2021 a nyní v zimě v prosinci 2022 - ASI kamarád do zimy...nebo možná v létě do deště....nemám co dodat!!!

Úterý, 20. prosince 2022, 11:25Odpovědět

Diskutér T.

čtvrtek, 1. července 2021, 14:45, aktualizováno 1. června 2021, 14:45 Bizarní vysvětlení nabídl po krádeži voňavky v drogerii strážníkům pětadvacetiletý muž v Brně. Argumentoval, že zboží ukradl, protože jím chtěl obdarovat kamaráda. Hlídka navíc zjistila, že podobných případů má mladík na svědomí z minulosti více, a tak přivolali policisty. Nepoctivého zákazníka zaujala v regálu pánská voňavka pojmenovaná po známém anglickém fotbalistovi. Jelikož nechtěl za výrobek, jehož hodnota byla necelých šest stovek, platit, strčil si jej nenápadně do kapsy. U pokladny ale muže zastavili pracovníci obchodu a zavolali na něj strážníky, kteří požadovali vysvětlení. 

Úterý, 20. prosince 2022, 11:22Odpovědět

Diskutér T.

Obdarovat kamaráda - aha už jsem doma......byla zima a byl mráz.....

Úterý, 20. prosince 2022, 06:03Odpovědět

Baron Kocharovski

nakradl si za 2.500 Kč..., CO mu tak asi mohli říct: "bu, bu, bu..., přestupek, bu, bu, bu..." a zlodějíček odešel se smíchem krást o drogerii dál! :-D když jsou zákony NA HOV*NO, pak je naprosto zbytečná práce sekuriťáka i výjezd policistů - stálo to asi i VÍC jak to nakradené zboží! :-D

Úterý, 13. prosince 2022, 12:52Odpovědět

V Brně chytili muže, který krade, ale luxusně voní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.