Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jihomoravští hasiči zápasili s požárem stodoly. Škoda je milionová

Sedm jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů si vyžádal požár na Blanensku. Plameny zachvátily stodolu rodinného domu v Šebetově. Oheň, který majitelům způsobil milionovou škodu, se požárníkům podařilo uhasit po dlouhých čtyřech hodinách.

K plamenům šlehajícím z budovy přispěchali jihomoravští hasiči v pátek před šestou hodinou. Požár zachvátil část hospodářského stavení a částečně zasáhl také střechu domu. Požárníkům se podařilo dostat oheň pod kontrolu pomocí několika vodních proudů během hodiny. Úplná likvidace požáru se ale zdařila až po desáté dopoledne.

Zapojení hasiči museli rozebrat střešní konstrukci a zaplachtovat poškozenou část střechy. Při události se podle mluvčího hasičů Jaroslava Mikošky nikdo nezranil. „Předběžný odhad škody je 1,5 milionu korun. Zásahem jednotek se podařilo uchránit majetek za 3,5 milionu korun. Příčina vzniku požáru zůstává v šetření," uvedl Mikoška.

Ohodnoť článek

Foto HZS JMK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihomoravští hasiči zápasili s požárem stodoly. Škoda je milionová  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.