Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve Znojmě řádili zloději Vánoc. Na náměstí odstrojovali strom

Na Grinche, který ukradl Vánoce, si zahrála dvojice mužů ve Znojmě. Duo se nachomýtlo k jednomu z nazdobených vánočních stromů a chtělo si domů odnést suvenýr v podobě ukradených vánočních ozdob. S překvapenými hříšníky si to vyřešili strážníci.

Událost se odehrála u hlavního vánočního stromu, který stojí na znojemském Masarykově náměstí. Muži si to ke dvanáctimetrovému jehličnanu namířili v nočních hodinách. Na záznamu z kamerového systému je patrné, jak jeden z účastníků tahá za nazdobenou větev a snaží se z ní strhnout baňky.


VIDEO: Městská policie Znojmo

Vánoční krádež se ale dvojici nenechavců nezdařila a přímo na náměstí za nimi dorazila autohlídka městských policistů. „Strážníci odměnili oba muže pokutou a baňky se vrátily k ostatním ozdobám," informovala Městská policie Znojmo.

Větší kauza otřásla Znojmem před Vánoci v roce 2013, kdy do ohrady s ovcemi na Masarykově náměstí vtrhl mladík a pokoušel se zvířata znásilnit. Na incident vzpomněl při pohledu na vánoční zloděje také bývalý znojemský starosta Jakub Malačka (Naše Znojmo). „Je to pořád lepší, jak kauza s ovečkou, ale i tak..." poznamenal na svém facebookovém profilu.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Znojmo

Štítky vánoce, krádež, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Znojmě řádili zloději Vánoc. Na náměstí odstrojovali strom  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.