Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pes z Brna zůstal zaklíněný pod autem, na pomoc přijeli hasiči

Vyděšeného psa, který zůstal zaklíněný pod osobním autem, vyprošťovali ve čtvrtek jihomoravští hasiči. Vozidlo se s čtyřnohým mazlíčkem střetlo na frekventované brněnské silnici v ulici Černovická. Pejska se podařilo vyprostit za spolupráce se strážníky.

K neobvyklé nehodě vyjížděli hasiči ze stanice Brno-Líšeň před desátou hodinou dopoledne. Po příjezdu na místo zjistili, že vystresované zvíře zůstalo po srážce zaklíněné pod autem a potřebuje pomoc. „Přes operační středisko si velitel zásahu vyžádal asistenci odchytové služby Městské policie Brno," popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Požárníci havarovaný vůz nadzvedli hydraulickým vyprošťovacím zařízením a zaběhnutého psa vysvobodili. Zvíře si pak převzal strážník, který mazlíčka odvezl k následné zdravotní péči. „Během zásahu jsme ve spolupráci s Policí ČR usměrňovali provoz na komunikaci. Hasiči zajistili místo nehody proti požáru a zasypali uniklé kapaliny sorbentem," informoval Mikoška.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky hasiči, městská policie, nehoda, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Hoši, jste šikovní - Vaše pomoc byla na místě, Mělo by se více přidávat Vám, policistům i pracovníkům ve zdravotnictví a politikům platy upravit do mínusu....

Čtvrtek, 24. listopadu 2022, 17:56Odpovědět

Pes z Brna zůstal zaklíněný pod autem, na pomoc přijeli hasiči  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.