Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena v Brně začala rodit v autě. Z kolony ji vysvobodily policejní sirény

Doprovod nového života na svět zajistili brněnští strážníci. Na policii se obrátil muž, jehož partnerce začaly v ranní dopravní špičce kontrakce. Na pomoc rodičce vyjela autohlídka, která zapojila do akce světla i houkačky.

Neodkladnou cestu do zdravotnického zařízení zpomalila mladému páru kolona v Křenové ulici. „Zatímco muž na lince 156 svízelnou situaci popisoval, strážník na operačním středisku domlouval rychlý příjezd nejbližší autohlídky. Naléhavost hovoru dokládalo i pravidelné hlasité dýchání a ženské vzdechy, které operátor slyšel ve sluchátkách," popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci si od vystresovaného nastávajícího tatínka zjistili údaje o autě a přiměli ho, aby zastavil na nejbližším vhodném místě. Vstříc mladému páru pak vyjelo policejní auto, které na rohu s Kolištěm rozsvítilo modrá světla a zapnulo sirény. 

V doprovodu policejního vozu vyjel pár směrem k porodnici na Obilním trhu, kde se žena včas dostala do péče zdravotníků. „Kvůli ucpaným silnicím musela dvě spěchající auta vícekrát přejet do protisměru a opatrně projet na červenou," popsal případ Ghanem.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, doprava, strážníci, porod, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně začala rodit v autě. Z kolony ji vysvobodily policejní sirény  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.