Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Na nádraží v Brně překračovali cestující muže s pěti promile, který se nehýbal a nemluvil

K dalším nešťastníkům, kterým se vymstilo pití alkoholu u brněnského nádraží, se přidal muž. Opilec s pořádnou výdrží nemluvil, jen ležel a byl lhostejný k okolním lidem, kteří ho míjeli nebo překračovali. Válejícího se alkoholika nakonec zvedli ze země přivolaní strážníci.

Hlídku přivolal v úterý večer k hlavnímu železničnímu moravské metropole všímavý kolemjdoucí. Naznal, že nehybný a nemluvný muž není rozhodně není vyznavač performančního umění, ale nejspíše opilec, který potřebuje pomoc. Proto vytočil tísňovou linku 156.  

Přivolaná hlídka muže vyhledala a už od prvního pohledu bylo zřejmé, že je silně opilý. Žádná viditelná zranění naštěstí neměl, nebyl ale schopný se strážníky jakkoli komunikovat,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Přivolání strážci brněnského zákona alkoholem zmoženého jedince zvedli a posadili. Následně mu přiložili k ústům alkoholtester. Výsledek je překvapil, protože podobnou cifru nevidí každý den. „Když nadýchal 5,23 promile, přivolali ihned zdravotníky. Ti muže ošetřili a následně převezli sanitkou do nemocnice,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

LHOSTEJNOST HNUSNÝCH USPĚCHANCŮ, KTEŘÍ DOKÁŽÍ NECHAT ČLOVĚKA NA ULICI I ZEMŘÍT - NÁRODE STYD´ SE ........ Opilec s pořádnou výdrží nemluvil, jen ležel a byl lhostejný k okolním lidem, kteří ho míjeli nebo překračovali. Válejícího se alkoholika nakonec zvedli ze země přivolaní strážníci...... zase musela pomoci hlídka MP. Brno.

Neděle, 6. listopadu 2022, 06:41Odpovědět

Na nádraží v Brně překračovali cestující muže s pěti promile, který se nehýbal a nemluvil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.