Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Brně řádil muž s dřevěnou nohou. Kamarád mi urážel přítelkyni, hájil se

Hovor s kamarádem u krbu pořádně rozpálil muže z brněnských Zábrdovic. Zdánlivě poklidný hovor se vyhrotil ve chvíli, když přišla řeč na přítelkyni jednoho z účastníků posezení. Brňan situaci emočně neustál. Popadl stůl, vyrval z něj nohu a vrhl se do útoku.

Na dýchánek na dvorku se kvůli agresivitě jednoho z Brňanů neohlášeně dostavili také strážníci, které povolali na místo svědci. Muži se nejprve slovně hádali, jenže zanedlouho nezůstal konflikt jen u slov. Došla totiž řeč na přítelkyni jednoho z nich, což bylo krajně citlivé téma. Jeden z diskutérů začal řvát, vyrval nohu od stolu a řádil. Netrvalo dlouho a na místo putovali strážníci. 

Strážníci vyrazili na uvedenou adresu a muže odpovídajícího popisu uviděli při příjezdu ze služebního auta. Vyzvali ho, aby se s nimi vrátil na dvorek domu, kde k incidentu došlo. Tam našli dřevěný stůl s jednou ulomenou nohou a od svědků se dozvěděli, že právě tímto předmětem podezřelý jednatřicetiletý muž dveře údajně rozbil a poškozená byla i domovní fasáda,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Jakmile strážníci uklidnili horké hlavy, sdělili hlavnímu strůjcovi potíží další postup.  „Protože výši vzniklé škody nebylo v danou chvíli možné vyčíslit, případ dořeší úředníci,“ dodal Šoba.  

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová, MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Zábrdovice, Konflikt, stůl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Novodobý pirát John Silver místo dřevěné nohy funguje s nohou od stolu a máme tu nový OSTROV POKLADŮ.....boj o přítelkyni.......

Neděle, 6. listopadu 2022, 06:33Odpovědět

V Brně řádil muž s dřevěnou nohou. Kamarád mi urážel přítelkyni, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.