Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Do domu v Brně narazilo auto se psem. Zfetovaný řidič vyskočil

Kaskadérský kousek předvedl v Brně zdrogovaný řidič. Když zjistil, že při noční cestě moravskou metropolí upoutal pozornost policistů, rozhodl se vyskočit z vozu. Na pospas osudu přitom v jedoucím autě, jež skončilo ve zdi budovy, nechal psa.

Střemhlavá jízda škodovky překvapila policisty v Brně. Když se za osobním vozem vydali s úmyslem zkontrolovat jeho řidiče, muž za volantem nereagoval na znamení k zastavení a začal hlídce ujíždět. Při zběsilém úprku se ale daleko nedostal. Když vjel na parkoviště v brněnské Líšni, obratně z vozu za jízdy vyskočil a skryl se v blízkém křoví.

„Vozidlo bez řidiče po kolizi se zaparkovanou dodávkou vyvrátilo sloupek, sjelo ze svahu a zastavilo se až o zeď budovy. Ukrytého řidiče dohledala další přivolaná hlídka," popsal policejní mluvčí Pavel Šváb s tím, že brzy vyšlo najevo, proč si řidič s policisty nechtěl popovídat.

Orientační test odhalil, že muž požil drogy. Zároveň za volant usedl se zákazem řízení platným až do roku 2027. Otřeseného psa, kterého policisté našli v autě, převezli strážníci do útulku. „O řidiče se postaraly orgány činné v trestním řízení. Ve zkráceném přípravném řízení se zadržením čelil podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," řekl Šváb.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, nehoda, Brno, pes, Pavel Šváb, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do domu v Brně narazilo auto se psem. Zfetovaný řidič vyskočil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.