Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dealer si v Brně udělal venkovní kancelář. Na pervitin se stála fronta

Drzost brněnského dealera pervitinu, který si zřídil mobilní kancelář u nemocnice, překvapila kriminalisty z toxi týmu. Policisté muže přistihli, jak s drogami kšeftuje před zraky kolemjdoucích. Na službu navíc čekala fronta zákazníků.

Na dealera pervitinu si brněnští policisté došlápli poté, co se doslechli, že v brněnských Zábrdovicích prodává drogy neznámý cizinec. Při sledování míst, kde měl muž se zbožím obchodovat, se zaměřili také na okolí úrazové nemocnice. Právě tam s překvapením zjistili, že šestatřicetiletý dealer prodej nelegálního zboží nijak neskrývá.

„Dealer si bezostyšně na venkovním posezení zřídil doslova mobilní kancelář. Jeho zákazníci způsobně čekali opodál, až na ně přijde řada. Po prodeji chtěl z místa odjet na koloběžce, kriminalisté však už měli dostatek důkazů, a tak muže na místě zadrželi," popsal pád cizincovy kariéry policejní mluvčí David Chaloupka.

Při domovní prohlídce našli policisté v příbytku pouličního prodejce i další drogy. „Pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy mu hrozí až pět let za mřížemi," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky drogy, policie, dealer, pervitin, metamfetamin, Brno, Zábrdovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealer si v Brně udělal venkovní kancelář. Na pervitin se stála fronta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.