Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně hledají cyklistu, který za jízdy umí krást drahé mobily a jezdí po chodníku

Schopnost zvládat více věcí najednou prokázal cyklista z Brna. Kromě ovládání jízdního kola umí za jízdy také krást, což na vlastní kůži pocítila mladá žena. Zatímco si krátila chvíli chatováním, sledováním Instagramu a koukáním na zajímavá videa, přijel drzý kolař, vytrhl jí drahý mobil z ruky a ujel.

Policisté upozornili na případ, jenž se odehrál začátkem září v brněnských Maloměřic, nyní. Právě v okrajové městské části seděla na lavičce mladá žena, která si užívala chvilky volna koukáním do mobilu. Zábavu ale zkazil cyklista, jenž se zničehonic přiřítil a chňapl po přístroji za bezmála dvacet tisíc korun. „Žena sice pohotově zareagovala a za lapkou se rozběhla, stačit mu však nemohla,“ popsal mluvčí policistů David Chaloupka

Vyšetřovatelé zveřejnili případ, protože si s ním neví rady. Především neví, kdo nepoctivý lapka na kole je. Proto žádají veřejnost, aby s identifikací jezdce pomohla. Pokud lidé zloděje poznají, mají zavolat tísňovou linku 158. „Krádež se odehrála v prostoru, který snímají bezpečnostní kamery. Další záběry muže na kole se potom kriminalistům podařily zajistit i u nedalekého supermarketu,“ dodal další informace Chaloupka.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Krádež, Policie, Pátrání, cyklista, Instagram, Maloměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To není možný, že by nikdo toho lumpa nepoznal. .....Je to ve stylu deset lumpů šlahlo pumpu.....a taky je nikdo nenašel.

Pátek, 28. října 2022, 12:26Odpovědět

V Brně hledají cyklistu, který za jízdy umí krást drahé mobily a jezdí po chodníku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.