Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nevím, proč to dělám, vysvětloval extravagantně oblečený muž v Brně kopání do skútru

Nepříjemné ráno zažili lidé v centru jihomoravské metropole. Dopolední hodiny kolemjdoucím zpestřil zmatený mladík, který si chtěl srovnat účty s dopravním prostředkem. K činu si ale nevybral vhodný oděv. Díky nápadnému oblečení ho strážníci rychle vypátrali.

Do dobré nálady se neprobudil devatenáctiletý muž, který si chtěl otestovat svoji sílu na cizím majetku. Jako protivníka si vybral skútr zaparkovaný na Jakubském náměstí. Při rychlé akci vozidlo nejdříve srazil na zem, poté ještě kopl do zpětného zrcátka nedaleko stojícího auta.

Ačkoliv z místa bryskně zmizel, přivolaní strážníci ho brzy vypátrali. Přihlížejícím lidem totiž utkvěl v paměti jeho extravagantní oděv, takže agresora dokázali městským policistům detailně popsat.

Po zadržení náctiletého se strážníci nestačili divit. Zjistili, že muž je v hledáčku republikových policistů za údajné napadení, a kolegům ho tedy ihned předali.

„K obojímu se přiznal, ale nedokázal vysvětlit, proč to udělal. Hlídce se obratem povedlo spojit pouze s majitelem auta s odkopnutým zrcátkem, vlastníka skútru nezastihla,“ okomentoval mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, krimi, strážníci, skútr, napadení, oblečení, Jakubské náměstí (Brno)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevím, proč to dělám, vysvětloval extravagantně oblečený muž v Brně kopání do skútru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.