Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

U nádraží v Brně chytili muže se střevními potížemi. Neměl jste pít ořechovku, uslyšel

Do nezáviděníhodné situace se dostal třicetiletý muž v Brně poblíž autobusového nádraží, kde se doklopýtal ke svému mercedesu. Sotva do auta ale nasedl, vyrušila ho hlídka strážníků, která blikala modrými majáky. Řidiče zkontrolovala i přes to, že měl střevní problémy. Měla ale proto důvod.

Muž se dostal do problémů vlastní vinou. Před jízdou totiž popíjel, čehož si všiml svědek. Oslovil proto hlídku městské policie, aby Brňana prověřila. Ukázalo se, že všímavý kolemjdoucí měl pravdu. Řidič v mercedesu mířící směrem k hlavnímu nádraží měl skutečně popito, protože zkonzumoval hodně ořechovky. To navíc způsobilo motoristovi další problémy. 

Třicátník se strážníky spolupracoval, předložil doklady, ale celou komunikaci se snažil urychlit tvrzením, že má střevní potíže. Hlídka ho ujistila, že jednání nebude zbytečně protahovat, stručně mu vysvětlila situaci a pobídla ho k dechové zkoušce,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Po dechové zkoušce se ukázalo, že muž nemá za volantem co dělat. Nadýchal okolo dvou promile. „Strážníci ho proto jako důvodně podezřelého z trestného činu předali policistům,“ dodal Ghanem.  

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný, MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Alkohol, Řízení, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U nádraží v Brně chytili muže se střevními potížemi. Neměl jste pít ořechovku, uslyšel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.