Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Brněnští chlapci s vodními pistolemi a labilní matkou atakovali dívky

Dramatickou situaci plnou emocí vyprovokovali sedmiletí chlapci na brněnském sídlišti. Z počátku nevinná hra s vodními pistolemi přerostla v ostrý konflikt. Školáci totiž stříkali vodu na kolemjdoucí náctileté dívky, jez si nenechaly nic líbit. Rozverné děti posléze povolaly do akce agresivní ženu, kterou nazývaly matkou.

K rozepři došlo v brněnských Vinohradech, kde se bavili sedmiletí hoši s pistolkami. Za oběť si vybrali dvě dívky, které nebyly na nedobrovolné podzimní sprchování vůbec zvědavé. Rošťáky nejprve napomenuly. Jenže školáci pochopili prosbu jako apel k vystupňování útoku. 

Ve chvíli, když byly slečny pod palbou, nachomýtla se kolem kamarádka dívek a zakročila. Sebrala školou povinné omladině pistoli, podala ji zmáčené čtrnáctileté známé a šla domů. Jenže netušila, že z bytového domu vyběhne agresivní čtyřicátnice. Aktéry pozdravila drsnými nadávkami a dívce držící hračku vlepila do tváře facku až ji málem srazila k zemi. Tím navíc neskončila.

Na kolemjdoucí, která se dívek zastala, potom podle svědků vulgárně křičela a vyhrožovala jí. Přivolaným strážníkům neušlo, že napadená slečna měla stále ještě zarudlou celou tvář i ucho,“ sdělil Jakub Ghanem, mluvčí Městské policie Brno, která u případu zasahovala. 

Strážníci celou záležitost prověřovali a dopátrali se nových informací. „Spojili s matkami obou dívek, dopátrali se i podezřelé ženy. Jak se ukázalo, nešlo o matku chlapců, ale o příbuznou žijící ve stejném bytě. Svoje chování bude muset vysvětlit u správního orgánu,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Zásah, Brno-Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Díky starostovi Čejkovi se nám z našeho vinohradského sídliště stalo sídliště romské.Drahé byty s dotovanými nájmy dostali příslušníci tohoto etnika zcela gratis a kolik za jejich umístění dostal zmíněný starosta,zůstává tajemstvím.,Tajemstvím ale není to,že zmíněné byty dostali několikrát soudně trestané osoby z jmenovaného etnika i to,že jich tady máme čím dál,tím víc.Chvála Bohu,že starosta Čejka už po letošních volbách ,,jde od válu ",ale Romové tu nadále zůstávají a co tady páchají je každému nad slunce jasné.Mladí lidé,kteří poctivě pracují,nemohu založit rodiny,protože nedosáhnou ani na drahé hypotéky k předraženým bytům,ale tito občané,kteří nepracují už 3 generace dostvávají byty zcela gratis,dotované nájmy a bezpočet velkorysých soc. dávek,aby ,,nedej Bože " nemuseli pracovat,jako všichni ostatní.To by přece byla diskriminace !

Neděle, 23. října 2022, 17:56Odpovědět

Martin Vaněk

Je načase tu nepřizpůsobivou cikánskou asociální verbež eliminovat.

Pondělí, 10. října 2022, 18:55Odpovědět

Jan Stefan

Opět nepřizpůsobiví na scéně.

Pondělí, 10. října 2022, 00:59Odpovědět

Martin Vašek

Takže je to jasné.

Pondělí, 10. října 2022, 00:30Odpovědět

Brněnští chlapci s vodními pistolemi a labilní matkou atakovali dívky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.