Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na brněnském nádraží se vrhli tři kapsáři na opilou ženu. Sahali jí rukama do kapes

Když se v Brně na nádraží potkají tři muži se silně opilou ženou, nedopadne to dobře. Takové poselství vyslali do světa brněnští strážníci, kteří tvrzení doložili na případu, jenž se odehrál na zastávce šaliny. Hlavním hrdinou se nakonec stal pracovník sedící u kamery.

Na situaci upozornil všímavý zaměstnanec dohledového centra, který bral noční šichtu vážně. Všiml si, že tři podivně pohybující se Brňané pokukují po opilé ženě na lavičce. Ležící byla v bídném stavu. Nezvládla vstát ani mluvit. Kolemjdoucí se jí pokusili naoko pomoci, a tak opilkyni zvedli, podepřeli a popocházeli s ní. Přitom ale trojice potížistů nešťastnici sahala do kapes, což byl signál pro strážníka u kamery, aby skutečnost oznámil hlídce. 

Muži jim popřeli, že by jí do kapes vůbec sahali, což ale neodpovídalo kamerovým záběrům. Ověřením jejich osobních údajů navíc vyšlo najevo, že nejmladší muž je celostátně hledaný,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Strážníci naznali, že panuje podezření na spáchání trestného činu. Proto povolali do akce státní policisty. Alkoholem zmoženou oběť následně odvezli na záchytku, kde nadýchala přes tři promile. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Krádež, Opilost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Ne,že by se mi líbily opilé ženy,ale tři zloději na jednu ženu a každý z nás jistě tuší k jakém etniku tito kapsáři patřili,to je víc než dost.Kromě toho,pokud to byli opravdu členové státem chráněného etnika,tak jim evidentně nestačí velkorysé soc. dávky,kterými je stát vydatně dotuje a ještě kradou kudy chodí.To píšu z vlastní zkušenosti s těmito pochybnými občany,kteří si zásadně troufají jenom na seniory,invalidy a děti .

Středa, 12. října 2022, 13:45Odpovědět

Baron Kocharovski

chuj s opilou trubkou! žádná škoda, klidně ji mohli okrást! buď to prochlastá a nebo ji okradou. rozdíl nevidím. OPILKA i KAPSÁŘI - všechno jen paraziti na společnosti! :-(((

Středa, 5. října 2022, 18:25Odpovědět

Na brněnském nádraží se vrhli tři kapsáři na opilou ženu. Sahali jí rukama do kapes  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.