Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na nádraží v Brně bojovali muži. Po bitce si zaběhali se strážníky

Zpestření v podobě boxerského souboje nabídli cestujícím z moravské metropole dva muži, kteří se utkali na nádraží. Na dopravním uzlu si střihli klasickou bitku, v níž nebyla nouze o slovní výpady, facky i kopance. K divákům se přidala také hlídka strážníků, která se rovněž zapojila.

Strážci brněnského zákona pozorovali brzy ráno při noční šichtě, jak se dva muži poštěkávali u železničního uzlu. Chvíli se dívali, jak se celý konflikt vyvine. Jakmile uviděli, že došlo na facky a kopance, rozběhli se k oběma účastníkům rozepře. Pětapadesátiletý agresor sice utíkal, přesto na strážníka nestačil a v běžeckém klání mu podlehl. Za trest dostal pouta, navíc si zadělal na další problémy. 

Doklady u sebe neměl a uváděl nepravdivé osobní údaje. Tím si však nijak nepomohl a jeho pravou totožnost se podařilo zjistit po předvedení na služebnu Policie České republiky,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba

Jakmile oba aktéry potyčky pracovníci městské policie zpacifikovali, zeptali se, zda nepotřebují doktora. Ošetření ale oba odmítli. Stejně tak oba muži nechtěli říct, proč se porvali. „Podezření z přestupků proti veřejnému pořádku a občanskému soužití uzavře správní orgán, kterému strážníci případ postoupili,“ dodal Šoba. 

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Bitka, Nádraží, Strážníci, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na nádraží v Brně bojovali muži. Po bitce si zaběhali se strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.