Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Brněnský štamgast slavil triumf v hospodské bitce. Protivníkem vysklil dveře

Euforii z vítězství prožíval sedmadvacetiletý muž v Brně, když zvítězil ve vypjaté hospodské bitce, v níž předčil o tři roky mladšího soka. Protivníka zaskočil útočným výpadem, když ho odmrštil na skleněné dveře podniku. Z vítězství se ale nakonec Brňan neradoval dlouho, protože na místo dorazili strážníci a rozzlobená majitelka.

Stálý host brněnského baru u lužáneckého parku měl s dalším hostem dlouhodobé spory. Štamgast se proto rozhodl upevnit si pozici v kolektivu. S mladším návštěvníkem se pustil do ostré slovní výměny názorů. Následně si oba muži řekli, že si vše vyříkají venku jako chlapi. Tam došlo ke strkanici, kterou s přehledem ovládl věkem zkušenější host. Soupeře zaskočil tím, že ho hodil na skleněné dveře. Netrvalo dlouho a na Brňana naběhli strážníci i naštvaná majitelka. 

Skleněná výplň nárazem jeho těla celá popraskala a podle majitelky provozovny tím vznikla škoda za osm tisíc korun. Totožný průběh popsal hlídce také svědek události,“ vysvětlila Markéta Skřivánková, mluvčí Městské městské Brno. 

Strážci brněnského zákona zjistili, že nikdo není zraněný. Zároveň začali pátrat po sporech obou mužů a řekli jim další postup. „Oba muži teď budou své chování vysvětlovat správnímu orgánu,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný, MP Brno

Štítky Brno, Rvačka, Lužánky, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský štamgast slavil triumf v hospodské bitce. Protivníkem vysklil dveře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.