Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž po sexu chodil polonahý městem. Oblečení máte na záchodě, zjistili strážníci

Večerní dobrodružství, které skončilo náhodným pohlavním stykem, řešili městští policisté v Břeclavi. Ti potkali spoře oděného muže, který měl přijít o své věci. Že okradený vůbec nebyl, zjistili záhy. Celý případ navíc zrýmovali do básně.

Hlídku městské policie potkal téměř nahý muž na nástupišti nedaleko břeclavského nádraží. Strážníkům vykládal příběh o krádeži, jež se mu údajně stala téhož večera. Zarytě tvrdil, že mu neznámá dívka hodila něco do pití a poté jej připravila o osobní věci. Po požití alkoholu si prý dotyčný nevzpomínal na žádné předchozí události.

Rozhřešení příběhu přišlo poté, co strážníci zhlédli záznamy z městského kamerového systému. Na videu spatřili muže i podezřelou, jak spolu popíjejí. „Vše na chlup sedí - ona, i ta láhev pití, co jim večer přišla vhod. Zamilovaně na sebe hledí, a pak spolu odskočí si k cyklověži na záchod," zrýmovala událost mluvčí strážníků Lenka Rigó

Náhodný sex ale neskončil krádeží, jak si muž mylně myslel. Z toalet totiž vyšla žena sama a bez jakýchkoli věcí. Jak se ukázalo, všechny pohřešované předměty zůstaly v kabince za záchodovou mísou. „A tak kromě vzpomínek, (ty vrátí se mu za pár dní), snad nevyměnil zážitek, za skrytou nemoc pohlavní," uzavřela Rigó.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Břeclav

Štítky městská policie, strážníci, sex, případ, toaleta, Břeclav, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Zdravím vtipnou LENKU RIGÓ - velice krásně zrýmovaná situace... Po vypité lahvince vína, co zkusit, jak dělaj se mimina? Ale nikde není vhodné lože na provedení té soulože! Co tak vychutnat si sexu lahůdku na nedalekém záchůdku? Bylo to, ale velké vypětí - co nyní s vymazanou pamětí??

Neděle, 18. září 2022, 07:30Odpovědět

Muž po sexu chodil polonahý městem. Oblečení máte na záchodě, zjistili strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.